arrow_drop_up

Jokaiselle jotakin

Suunnitteletko lomaa lastesi, puolisosi tai ystäviesi kanssa? Ja haluat kaikkien viettävän elämänsä loman?

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Klatrevegg_1600x900.jpg

Huolimatta siitä mitä sinä tai matkaseurasi haluaa, risteilyllä on jokaiselle jotakin. Koe uutta joka päivä. Ja ilta. Merellä tai kohteissa. Isoin haaste risteilylomalla on päättää mistä aloittaa.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_FlowRider_1600x900-3.jpg

Vauhtia ja jännitystä
Haluatko kokeilla korkeuksien tai vauhdin rajoja tai testata tasapainoaistiasi – saat todennäköisesti ruksia muutamia asioita haavelistaltasi Royal Caribbeanin risteilyn jälkeen. Voit esimerkiksi opetella surffaamaan surffisimulaattorissamme tai kiitää ilmassa Zip Linella ja testata miltä tuntuu nähdä maailma yläilmoista. Meillä on iso valikoima aktiviteetteja kaikille adrenaliininnälkäisille risteilijöille. 

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Lepohetki on myös hyvä vaihtoehto
Risteilyloma ei ole aina pelkkää olla vauhtia ja jännitystä. Se voi myös olla lukuhetkiä lempikirjan kanssa, iso ylellinen kylpylä ja kauneushoitola – rauhallisia hetkiä omaan tahtiin. Hyvinvointi on tärkeä osa tervettä elämää ja risteilyllä moni saa tarvitsemansa hetken itsestä paremmin huolehtimiseen.

/upload/cruisekontroll_aktiviteter_harmony_grease_1600x900-1.jpg

Broadway-musikaaleja
Paras viihde löytyy Royal Caribbeanin risteilyltä. Ilta-aikaan laivalla on viihdettä jokaiseen makuun, muun muassa musikaaleja, vierailevia tähtiä, elävää musiikkia ja kasinon tunnelmaa. Suositpa aurinkoa ja allasaluetta tai aktiviteetteja ja vauhdin hurmaa, sinulla on mahdollisuus olla spontaani. Sinä päätät. 

Jäähalli, kiipeilyseinä, minigolf ja koripallokenttä ovat vain muutamia aktiviteeteista, joita löydät Royal Caribbeanin risteilylaivalta. Osalla laivoista voi myös osallistua sukelluskurssille ammattitaitoisten ohjaajien avustuksella. Suosittelemme myös ehdottomasti tutustumaan retkitarjontaan eri kohteissamme. Valinta on sinun ja tarjontaa on runsaasti. 

    

Adventure Ocean -ohjelman ansiosta koko perheellä on takuulla hauska loma. Adventure Ocean tarjoaa lapsille ja nuorille suunniteltua ohjelmaa aamusta iltaan – täysin veloituksetta!

  

Haluatko pitää kunnostasi huolta myös risteilyn aikana? Myös sinun tarpeistasi on huolehdittu, voit treenata parhaat treenisi merillä!

  

Aamulenkki juoksuradalla laivan ympäri on monille yksi parhaimmista tavoista aloittaa päivä. Meillä on myös ohjattuja tunteja, esimerkiksi joogaa ja spinning-tunteja. Iso ja monipuolinen kuntosali on myös auki aamusta iltaan. 


Usko tai älä. Pidämme huolen, että sinulla on hauskaa. Kutsumme sitä cruisekontrolliksi.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.