arrow_drop_up

Allure of the Seas® kunnostetaan täydellisesti. Uudistuneen laivan risteilyt käynnistyvät Välimerellä risteillen Barcelonasta kesäkaudella 2020Allure on toinen Oasis-luokan laiva, joka kunnostetaan telakalla täysin. Tämä nostaa Alluren uusien laivojen Harmony of the Seasin®  ja Symphony of the Seasin® tasolle.


Maailman palkituin laiva nousee jälleen parrasvaloihin ja tarjoaa täysin uusia tapoja Välimeren-matkailuun. Ota hurjat vauhdit kymmenen kerroksen korkuisessa Ultimate AbyssSM   -liukumäessa tai haasta ystäväsi «Laser Tag – Clash for the Crystal City» -lasersotaan. Nauti herkullisesta uunituoreesta pizzasta uudessa Giovanni´sSM Italian Kitchen & Wine Bar -ravintolassa tai nauti maistuvia välipaloja El Loco FreshissäSM tai Portside BBQ:ssaSM. Kun Välimeren aurinko laskee, voit tanssia lempimusiikkisi tahdissa Music Hallissa tai katsella jalkapalloa suurilta näytöiltä PlaymakersSM Sports Bar & Arcade -baarissa. Koe upeat seikkailut uusitulla Allure of the Seasilla, joka risteilee Välimerellä kesällä 2020.

Allure of the Seas Amplified

Uutuuksia: Ultimate AbyssSM, The Perfect StromSM, Splashaway BaySM, Laser TagSM, Spotlight KaraokeSM, Music HallSM, Royal Escape roomSM, Giovanni's Italian Kitchen & Wine BarSM, Sugar BeachSM 


7 YÖTÄ VÄLIMERELLÄ TOUKOKUUSTA 2020: Ensimmäinen risteily 10.5.2020 Barcelonasta. 7 yötä Välimerellä seuraaviin kohteisiin: Palma de Mallorca, Provence, Firenze/Pisa, Rooma ja Napoli/Capri


TALVI/KEVÄT 2020/21: Laiva siirtyy Miamiin Floridaan ja risteilee 7 yötä itäisellä ja läntisellä Karibialla. Puolet risteilyistä sisältää pysähdyksen CocoCaylle à Perfect Day at CocoCay


/upload/allure-of-the-seas-amplified-1600-900.jpg

Allure of the Seas: Paino: 225 282 bruttotonnia, Pituus: 360 metriä, Leveys: 64 metriä, Nopeus: 22.6 solmua, Kansien määrä: 16, Kapasiteetti: 6,296 matkustajaa, Miehistö: 2394 (yli 70 kansallisuutta) 

/upload/ultimate-abyss-allure-1600-900.jpg

Ultimate AbyssSM

Seiso Ultimate AbyssinSM reunalla. Kurkista pimeyteen. Kuuntele tuntemattomia ääniä. Onko sinulla rohkeutta kokea merten korkein liukumäki?

Merten korkein liukumäki on 10 kerrosta korke. Pituus: 28 m., Korkeus: 46 m., Kesto: 13 sek. Sijainti: kansi 16


/upload/perfect-storm-allure-1600-900.jpg

The Perfect StormSM

Ota ystäväsi mukaan ja liu’u kolmen kerroksen ja silmukoiden läpi the TyphoonSM, CycloneSM ja SupercellSM-vesiliukumäissä. Sää ja lämpötila on aina täydellinen The Perfect StormissaSM

Kolme kerrosta korkea TyphoonSM, CycloneSM ja SupercellSM. Pituus: TyphoonSM: 96,15 m  CycloneSM: 96,15m SupercellSM: 100,2m, Kesto: 20-24 sek. Sijainti: kansi 15

/upload/splashaway-bay-allure-1600-900-1.jpg

Splashaway BaySM

Lasten oma Splashaway BaySM- vesipuisto löytyy täydellisesti uusitulta Allure of the Seasilta. Se on täynnä värikkäitä vesiliukumäkiä, vesitykkejä, suihkulähteitä ja porealtaita – sekä kaksi valtavaa vesiallasta, joista syntyy valtavasti roiskeita!

Lasten oma uima-allasalue. Kaksi suurta uima-allasta ja Splashaway Bay-liukumäen. Sijainti: kansi 15


/upload/junior-workshop-allure-1600-900.jpg

Adventure OceanSM

On riemastuttavien leikkien aika – palkittu Adventure Ocean on uusittu täydellisesti Allure of the Seasilla. Lapsille on suuret omat leikkipaikat, eri alueet interaktiivisille toiminnoille, rajoja rikkoville haasteille, digitaalisille laitteille ja muulle hauskuudelle.  

Tarjoaa erilaisia palveluja lapsille ja nuorille. Sijainti: kerros 12


/upload/teen-lounge-allure-1600-900.jpg

Teen SpacesSM

Nuoret haluavat vapauden valita miten he viettävät aikaansa. Suokaamme se heille. Täysin uudistettu Allure of the Seas tarjoaa 13 – 17-vuotiaille oman laadukkaan loungen, jossa on musiikkia, elokuvia ja pelejä – sekä pääsyn omalle kannelle.

Sisä- ja ulkoalueet. Vain nuorisolle. Sijainti: kerros 12


/upload/escape-room-apollo-18-lunar-landing-allure-1600-900.jpg

Royal Escape RoomSM - Apollo 18: Lunar Landing

Sinä koet Mission Contol -tiimin kanssa jännittäviä Apollo 18: Lunar Landing -hetkiä. Avaruusaluksen laskeutuminen kuuhun edellyttää hyviä ongelmanratkaisutaitoja. Teidän on yhdessä ratkaistava kaikki haasteet, ennen kuin aika loppuu Royal Escape Roomin pakohuoneessa.

Tiimimme haastaa sinut ratkaisemaan uusia haastavia tilanteita. Sijainti: kerros 14

/upload/clash-for-the-crystal-city-artwork-allure-1600-900.jpg

Laser Tag: Clash for the crystal city

Aurinko on sammunut ja maapallosta on tullut asumaton. Kaksi klaania, Yetis ja Snowshifters ovat selvinneet ja taistelevat olemassaolostaan. Vuosituhannen jälkeen valo on loppumassa. Elämän voi pelastaa vain Laser-Tag –haaste: Clash of the Chrystal City.

Perheystävällinen aktiviteetti. Sijainti: Kansi 3 

/upload/music-hall-allure-1600-900.jpg

Music Hall

Soittolista vaihtuu jatkuvasti Music Hallissa.  Kun suosikkikappaleet soivat, tuntuu kuin tanssisit eturivissä, riippumatta siitä missä olet tanssilattialla. Voit myös nauttia lavan elämästä hiljaisemmassa nurkassa cocktailia siemaillen. Music Hall on täydellinen paikka sinulle, joka rakastat elävää musiikkia.

Täysin uudistettu musiikkiareena, jossa voit nauttia yöelämästä. Sijainti: kansilla 8 & 9

/upload/spotlight-karaoke-allure-1600-900.jpg

SpotlightSM Karaoke

Kutsuu kaikki karaoketähdet lavalle joko suurelle näyttämölle tai yksityiseen huoneeseen Spotlight Karaokessa.

Karaokebaari, jossa suuri lava ja yksityishuone. Sijainti: kansi 5

/upload/playmakers-allure-1600-900.jpg

PlaymakersSM Sports Bar & Arcade

PlaymakersSM Sports Bar & Arcadessa kaikki on urheilua ja pelejä – nautitpa suosikkijoukkeesi pelistä sitten näytöltä, pelaat arcade-pelejä tai nautit mahtavasta burgerillallisesta maistuvine jälkiruokineen.

Urheilubaari, jossa on biljardipöytiä, shuffle pöytä, useita suuria screenejä. Sijainti: kansi 6 

/upload/bionic-bar-cocktail-robot-arm-allure-1600-900.jpg

Bionic Bar®

Bionic Bar on elämys vailla vertaa! Nauti robotin tarjoilemasta juomasta merten hienoimmassa baarissa.

Cocktailbaari, robottibaarimikot. Sijainti: kansi 5

/upload/giovannis-italian-resturant-allure-1600-900.jpg

Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar

Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar -ravintolassa voit istahtaa alas nauttimaan aidoista ja rustiikkisista aterioista. Giovanni´s tarjoaa laajan valikoiman autenttisia pizzoja, pastoja ja liharuokia. Unohtamatta ihania jälkiruokia!

Autenttista iltalialaista ruokaa. Sijainti: Kansi 6

/upload/portside-bbq-allure-1600-900.jpg

Portside BBQSM

Muista olla nälkäinen, ennen kuin astut ravintolaan Portside BBQSM . Ravintola tarjoaa aitoja grillisuosikkeja, kuten pihvejä ja porsasta. Tervetuloa uuteen Portside BBQSM -ravintolaan.

Aitoa ja konstailematonta grilliruokaa rennossa ympäristössä. Sijainti: kansi 15

/upload/ellocofresh-allure-1600-900.jpg

El Loco FreshSM

Nauti tuoreista meksikolaisista suosikeista, kuten burritoista, tacoista ja erilaisista salsoista El Loco FreshSM  -ravintolassa

Rapuja ja meksikolaisia suosikkeja. Sijainti: kansi 15 

/upload/sugar-beach-allure-1600-900.jpg

Sugar BeachSM

220+ erilaista makeaa ja jäätelöä. Sugar Beachin jäätelövaunu kiertää ympäri laivaa.

Sijainti: Kansi 6 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.