arrow_drop_up

Jaa jokainen hetki

Haluatko ikuistaa turkoosin meren, herkullisen illallisen tai cooleimmat aktiviteettisi sosiaalisessa mediassa? 

/upload/RCI_QN_Jamies_Matt-Russell_Planks_1600x900.jpg

Olet saattanut viettää muutamia hetkiä merellä viime vuosina ja huomannut, että useimmiten yhteys katkeaa nopeasti laivan etääntyessä satamasta.

/upload/RCL_iFly_fallskjermsimulator_1600x900.jpg

Suunnitteletko seuraavaa risteilyäsi?
Älä mieti enää! Risteilyllämme voit surffata kuten kotona. Olemme nimittäin panostaneet omiin satelliitteihin, jotka takaavat huippunopean yhteyden merellä ja kaukana maan näkyvistä. VOOM on maailman nopein internet merillä. Ja mikä parasta – VOOM löytyy nyt kaikilta risteilylaivoiltamme.

/upload/AdobeStock_133828756_couple_relax_beach_1600x900.jpg

Jaa unohtumattomia hetkiä
Jaa unohtumattomia hetkiä Facebookissa ja Instagramissa ja Snapchattaa hauskoja videoita ystävillesi. Pidä yhteyttä kotiin FaceTimen ja Skypen kautta tai lähetä tärkeitä sähköposteja. Kaikki tämä ja enemmän – yhtä nopeasti kuin kotona. Sinä itse asetat rajat.


Olemme miettineet kaiken valmiiksi – kutsumme sitä cruisekontrolliksi 

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.