arrow_drop_up

Juomapaketti - 45 EUR/yö

KAMPANJA - Juomapaketti 45EUR/yö*
Jos varaat nyt ja ostat samalla Deluxe -juomapaketin – saat sen alennettuun hintaan, 45EUR/yö!


*Saat Deluxe –juomapaketin kampanjahintaan ottamalla yhteyttä suoraan varausosastoomme. Kampanja koskee ainoastaan uusia risteilyvarauksia. Kampanja ei ole voimassa, jos varaat Cruise Plannerissa tai suoraan laivalta. Kampanja on voimassa lähes kaikilla risteilyillä, poislukien lyhyet risteilyt Iso-Britanniasta.


Juomapakettimme
Alla linkki juomapakettiesitteeseen. Hinta saattaa hieman vaihdella laivan ja reitin mukaan. Hinta on per päivä ja per henkilö. Juomapaketti tulee varata koko risteilyksi. Hintaan lisätään 18% palvelumaksu. Juomapakettiin ei kuulu huonepalvelusta tilatut juomat.

Juomapakettimme (PDF)


/upload/skip/activities/oasis-class/restauranter/6206/CafePromenade.jpg

Hintaan sisältyvät juomat vs. juomapaketti
Risteilyn hintaan kuuluu aina vesi, jäätee, sitruunavesi, kahvi ja tee. Seisovassa pöydässä sekä kahviloissa saa juotavaa lähestulkoon ympäri vuorokauden. Juomat tarjoillaan aina lasissa tai kupissa. Vettä saa baareista ja omaa vesipulloa voi täyttää tarvittaessa vesipisteistä. Myös laivan hanavesi on juomakelpoista. Kaikki muu juotava ja alkoholijuomat ovat maksullisia. Voit maksaa yksittäisistä juomista tai ostaa juomapaketin. Valinta on sinun!

Kaikkiin Star Class –sviitteihin kuuluu automaattisesti juomapaketti.

/upload/RCI_Freedom_JohnnyRockets_800x450.jpg

Refreshment -paketti:  29 USD/päivä
Rajoittamaton määrä erikoiskahveja, teetä, vesipulloja, tuorepuristettua mehua, alkoholittomia juomia ja drinkkejä sekä virvoitusjuomia. Kaupan päälle matkamuistomuki kotiin tuotavaksi!


/upload/RCI_QN_BionicBar_800x450.jpg

Deluxe 70 USD/päivä - KAMPANJA 20 % alennusta
Rajoittamaton määrä pullovettä, virvoitusjuomia hanasta, tuorepuristettua mehua, alkoholittomia juomia/drinkkejä, erikoiskahvia (ei koske Starbucksia) ja teetä. Paikallisia ja kansainvälisiä alkoholijuomia arvoltaan enintään 12 USD/juoma. Jos juoma maksaa enemmän kuin 12 USD, vain erotus jää maksettavaksi. Jos viinipullon hinta on 100 USD, saat alennusta 40%. 


/upload/norge/skip/activities/oasis-class/restauranter/1428/Sorrentos.jpg

Classic Soda 12.99 USD/päivä
Rajoittamaton määrä virvoitusjuomia hanasta sekä matkamuistomuki kaupan päälle.


/upload/norge/skip/activities/oasis-class/restauranter/1427/Windjammer.jpg

Yksittäisten juomien hinta
Jos ostat yksittäisiä juomia, hintataso on seuraavanlainen: virvoitusjuoma alkaen 2 USD, vesipullo alkaen 3.25 USD, olut alkaen 4.25 USD, viinilasillinen alkaen 6.50 USD, drinkki alkaen 5.25 USD, erikoiskahvi alkaen 5.95 USD. Palvelumaksu 18% lisätään hintaan automaattisesti.


Ikärajat
Ikäraja alkoholijuomien ostamiselle ja nauttimiselle on 21 vuotta kaikilla risteilyillä, jotka lähtevät Pohjois-Amerikasta. Ikäraja on 18 vuotta Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa.


Näin ostat juomapaketin
Voit ostaa juomapaketin Cruise Plannerista (viimeistään 4 päivää ennen risteilyn alkua). Juomapaketin voi myös osaa laivalta.


Onko sinulla kysymyksiä juomapaketeista? Ota meihin yhteyttä puhelimitse 020 386 386 (englanninkielinen palvelu) tai voit laittaa viestiä varausosastollemme yhteydenottolomakkeella.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.