arrow_drop_up

Me tunnemme risteilyt! Anna meidän auttaa

SUUNNITTELE RISTEILYSI RISTEILYEKSPERTTIEMME KANSSA

Halusitpa risteillä Karibian upeilla saarilla, Välimeren mielenkiintoisissa kaupungeissa tai Alaskan mahtavissa luontokohteissa, ovat risteilyeksperttimme teitä varten ja auttavat löytämään tarpeisiinne parhaan vaihtoehdon. Soita meille tänään niin etsitään unelmaristeily yhdessä: 020 386 386 (englanninkielinen palvelu)


Me pidämme huolen yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse!

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Sinulle sopivin risteilykohde

Royal Caribbean risteilee ympäri maailman. Risteilyeksperttimme tuntevat kohteet ja auttavat löytämään täydellisen risteilyreitin juuri sinulle.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Lento ja kuljetus

Anna meidän hoitaa käytännön järjestelyt. Risteilyeksperttimme voi paketoida risteilyn lisäksi myös lennot, mahdollisethotelliyöt sekä lentokenttäkuljetukset. Näin sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle ja nauttia lomasta.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Laivan ja hytin valinta

Kun laivoja on mistä valita, voi olla vaikea tietää mikä laiva sopii lomatoiveisiisi. Risteilyeksperttimme osaavat etsiä sopivan laivan ja siihen sopivan hytin, lomatarpeidesi mukaan.

/upload/Check_V8_1600x900.gif

Hyvä mieli ja mukava kokemus

Olitpa valmis varaamaan risteilyn tai mietit vielä vaihtoehtoja; risteilyeksperttimme auttavat mielellään ja antavat kaiken tarpeellisen tiedon puhelimitse. Tiedämme, että loman suunnittelu on osa hyvää lomakokemusta!

Soita meille tänään niin etsitään unelmaristeily yhdessä: 020 386 386 (englanninkielinen palvelu)

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.