arrow_drop_up

Mereltä maalle

Maailmanluokan illallisia, vauhdikkaita aktiviteetteja ja rentoutumista kannella – lupaamme sinulle monipuolisia kokemuksia ja kohteita joka päivä.

/upload/RCI_Labadee-Flightline-1600x900-2.jpg

Royal Caribbeanin risteily vie sinut yli 300 kohteeseen ympäri maailman. Yhden loman aikana tutustut useisiin mielenkiintoisiin kohteisiin. Voit lähteä kävelylle pitkin viehättäviä pikkukatuja, maistella paikallisia herkkuja tai yksinkertaisesti rentoutua hyvän kirjan parissa rantatuolissa. Sinä teet mitä haluat, tämä on sinun lomasi. 

/upload/AdobeStock_120494607_Santorini_1600x900.jpg

Yhteyslautta koko päivän käytössäsi
Voit käydä kohteessa kun se itsellesi parhaiten sopii. Osassa kohteista risteilylaiva on satamassa laiturissa ja osassa kohteisiin mennään pienillä yhteyslautoilla. Lautat kulkevat edes takaisin pitkin päivää ja voit itse päättää milloin poistut tai palaat laivaan - kunhan kerkiät viimeiseen lauttaan. Muista pitää huolta hyttikortistasi, jonka saat risteilysi ensimmäisenä päivänä. Hyttikorttisi rekisteröi sinut poistuessasi laivasta ja palatessasi laivaan. Houkuttelevia kylpylähoitoja, aurinkokannella raikkassa meri-ilmassa tai kirja omalla parvekkeellasi – sinun ei tietenkään ole pakko poistua laivalta. Valinta on sinun.

/upload/RCL_Greece_1600x900.jpg

Mitä jos lähtisit retkelle?
Jos haluat kokea mahdollisimman paljon kohteissa, suosittelemme varaamaan retken joko ennen risteilyä tai risteilyn aikana. Suositko vauhtia ja seikkailuja? Tai hauskoja aktiviteetteja? Meillä on jokaiselle jotakin! 

Olemme miettineet kaiken valmiiksi – kutsumme sitä cruisekontrolliksi.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.