arrow_drop_up

Mitä kuuluu hintaan?

On eri asia maksaa lento ja yöpyminen etukäteen ja toinen asia maksaa varsinaisesta lomailusta. Yllätyskulut eivät kuulu lomailuun, varsinkaan kun lähdet Royal Caribbeanin risteilylle!

/upload/RCI_OA_Suite_1600x900.jpg

Ruoka, juoma, kuljetukset, aktiviteetit ja viihde ovat usein niitä asioita, joihin rahaa kuluu loman aikana. Aurinkotuoleja ja tippejä ei myöskään sovi unohtaa. Lomasta tulee usein kalliimpaa kuin ajattelimme, lomalla ei tavallisesti pihistellä.

Kun varaat Royal Caribbeanin risteilyn, saat enemmän kuin pelkän katon pääsi päälle. Varaat koko paketin, joten kaikki kuuluu hintaan. Ja vielä enemmän. Kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi lomasta - kuuluu risteilyn hintaan. Huom! Virvoitusjuomat, alkoholijuomat, erikoiskahvit jne. eivät kuulu risteilyn hintaan. Voit halutessasti ostaa kätevästi juomapaketin ennen risteilyä.

/upload/RCL_Balcony_Suites_1600x900.jpg

Väli-välipala
Nauti rajattomista ruokailuvaihtoehdoista risteilylläsi. Pienistä välipaloista ylellisiin illallisiin. Voit jopa tilata aamupalan hyttiisi sinulle sopivaan aikaan. Ja mikä parasta? Suurin osa laivan ravintoloista ja kahviloista kuuluu risteilyn hintaan. Sinun ei tarvitse miettiä laskuja tai tippejä. Syö mitä haluat – vaikka vuorokauden ympäri. Miten olisi väli-välipala? 

Erikoisravintoloissamme voit nauttia herkullista illallista pientä lisämaksua vastaan. Maksaminen on erittäin helppoa ja kätevää, sitä ei oikeastaan tarvitse edes miettiä. Kaikki ostokset, myös erikoisravintoloiden kattausmaksut lisätään automaattisesti henkilökohtaiselle seapass -hyttikortillesi. Kortin saldo tulee maksettavaksi vasta risteilyn lopussa.

/upload/RCI_HM_aqua_theater_family_1600x900.jpg

Viihdettä ja aktiviteetteja
Risteilyllä viihdettä on jokaiseen makuun ja aamusta iltaan – täysin veloituksetta. Broadway-musikaaleja, uimahyppy- ja akrobatiaesityksiä, stand-up –komiikkaa, luisteluesityksiä, karaokea sekä kasinon tunnelmaa. Royal Caribbean on tunnettu laadukkaasta ja monipuolisesta viihteestään – uskomattomia ja unohtumattomia elämyksiä joka päivä!  

Tässä on esimerkiksi kiipeilyseinä, zipline ja jäähalli - jos haluat lomallasi olla erityisen aktiviinen. Laivoiltamme löytyy myös iso ja monipuolinen kuntokeskus, jossa on juoksumattoja, pyöriä, kuntoilulaitteita, vapaita painoja ja ohjattua liikuntaa.

  

Aktiviteetteja ja viihdettä kaikille

   

Perhelomalla myös lapsilla tulee olla hauskaa. Se on meille tärkeää ja siksi meillä on lapsille omaa ohjelmaa, seitsemälle eri ikäluokalle. Adventure Ocean -ohjelmassa on tekemistä koko päiväksi. Tarvitseeko edes mainita? Se kuuluu hintaan.


Klikkaa tästä ja katso lista kaikesta mitä kuuluu hintaan

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.