arrow_drop_up

Esittelemme Perfect Day -konseptin CocoCayn saarella, Bahamalla. Monipuolinen seikkailusaari, joka on täydellinen yhdistelmä "Chilliä and Thrilliä" - valmistunut toukokuussa 2019. Täältä löydät rajattoman määrän uusia ja jännittäviä aktiviteetteja sekä kokemuksia kaikenikäisille.

Perfect Day Cococay

CocoCaylla kokemukset odottavat sinua! Thrill Waterparkissa on muun muassa Pohjois-Amerikan korkein vesiliukumäki ja kuumailmapallo, joka vie sinut 138 metrin korkeuteen, 488 metriä pitkä zipline ja paljon muuta.


Onko toiveissasi viettää osa päivästä tai vaikka koko päivä rennommissa merkeissä - nauttien auringosta? Voit maistella Bora Boran tunnelmia Coco Beach Clubissa – oma kabanasi Bahaman kristallinkirkkaassa meressä. Tai vaihtoehtoisesti voit viettää päivääsi useiden uima-altaiden oasiksessa, rantalentiskentillä ja beach-klubeilla. Pyyhkeet ja rantatuolit kuuluvat hintaan.

   

Koe Perfect Day CocoCay – vain Royal Caribbeanilla!

  

Perfect Day CocoCay on osittain vielä rakennusvaiheessa. Kuvat ja tiedot saaresta sekä suunnitelmista ovat kuvitteellisia tässä vaiheessa projektia. Osa nähtävyyksistä ja kokemuksista sekä valmistumissuunnitelmat ovat kehitysvaiheessa ja voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Perfect Day CocoCay on virallinen tavaramerkki ja kuuluu Royal Caribbeanille.

/upload/fi-thrill-waterpark-perfect-day-at-cococay-karibian-risteily-1600x900.jpg

Thrill WaterparkSM

Vesipuisto sijaitsee The Perfect Day -kohteen sydämessä, puistossa risteilyvieraat pääsevät nauttimaan useista erilaisista aktiviteeteista. Niiden joukosta löydät muun muassa Daredevils Towerin - jossa on Pohjois-Amerikan korkeimmat vesiliukumäet. Lisäksi löydät 488 metriä pitkän ziplinen, vesikanuunoita, kiipeilyratoja, altaita ja puistoja.

*Lisämaksusta

/upload/CocoBeachClub_1600x900px.jpg

Coco Beach ClubSM

Heille, jotka toivovat täydelliseltä päivältään ylellisyyttä - Coco Beach Club. Risteilyvieraat voivat varata itselleen oman viihtyisän "Over-water" -kabanan keskeltä merta. Riippumatto meressä, oma vesiliukumäki, henkilökohtainen butler ja muita ylellisiä ihanuuksia, jotka tekevät täydellisestä päivästä luksuspäivän. Coco Beach Clubilta löytyy myös infinity-allas, baari sekä ravintola, joka tarjoilee herkullisia makuja Välimereltä.

*Aukeaa joulukuussa 2019 **Lisämaksusta

/upload/fi-upup-and-away-perfect-day-at-cococay-karibian-risteily.jpg

Up Up and Away

Adrenaliini virtaa, kun näet Bahamasaaret yläilmojen korkeuksista! Tunnet Karibian lämpimän tuulen Up, Up Away -heliumpallossa kun nouset 138 metrin korkeuteen.

*Lisämaksusta

/upload/fi-oasis-lagoon-perfect-day-at-cococay-karibian-risteily-1600x900.jpg

Oasis LagoonSM

Karibian suurin tuorevesiallas – Oasis LagoonSM. Vietä aikaa perheesi kanssa, nauti virkistävä drinkki ystävien kanssa tai ota rennosti omassa privaattikabanassasi. Laguunista löydät myös Swim Up -baarin, jossa voit nauttia kylmästä Coco Locosta ennen seuraavaa pulahdusta Karibian auringossa.

*Kuuluu risteilyn hintaan

/upload/HarboursideDining_1600x900px-.jpg

Harbourside DiningSM

Tervetuloa Harbourside DiningiinSM. Täältä löydät Captain Jack`sSM- ja Skipper`s Grill –ravintolat, joissa voit nauttia ruokaa ja juomaa aurinkoisen päivän päätteeksi.

Ruoan lisäksi elävä musiikki ja Karibian tunnelma tekevät paikasta täydellisen oluelle tai vaikka cocktailille. Herkullinen ruokalista, wingsejä, ranskalaisia ja kastikkeita sekä monia herkullisia makuja. Ihana ruokapaikka, jossa on näkymä satamaan. Skipper`s Grill on oikea paikka rentoon hetkeen ennen seuraavia seikkailuja. Tacoja ja guacamolea, kanaa suoraan grillistä vai mehukas hampurilainen? Päätä ruokahetki tuoreisiin muffinseihin, leivoksiin tai raikkaisiin hedelmiin.

/upload/fi-splashway-bay-perfect-day-at-cococay-karibian-risteily.jpg

Splashaway BaySM

Isoin ja hauskin vesipuisto merellä, Splashaway BaySM – nyt myös CocoCaylla. Lapsien suosikkipaikka koko saarella, uima-altaita, vesikanuunoita, suihkulähteitä sekä vesiliukumäkiä.

*Kuuluu risteilyn hintaan 

/upload/Galleon_1600x900px.jpg

Galleon

Vesiliukumäistä ja suihkulähteistä kiipeilyköysiin - aktiviteetteja kaikenikäisille lapsille.

*Kuuluu risteilyn hintaan

/upload/fi-zipline-perfect-day-at-cococay-karibian-risteily.jpg

ZipLine

Heitä kaikki huolet syrjään ja heittäydy 488 metriä pitkän Zip Linen vietäväksi.

*Lisämaksusta

/upload/fi-south-beach-cococay-kayak-karibian-risteily-1600x900.jpg

South Beach

South Beach on aktiiviseen rantapäivään nappivalinta, tarjolla on rantalentistä, koripalloa, jalkapalloa, suppausta, lasipohjakajakkia ja zorbingia! Lisäksi löydät South Beachilta 3 baaria; South Beach Baarin, Sandtrap Baarin ja Floating Baarin.

*Ilmainen sisäänpääsy 

/upload/ChillIsland_1600x900px.jpg

Chill IslandSM

Mahdollisuus viettää rauhallinen päivä valkoisella hiekkarannalla, kristallinkirkkaassa meressä - täydellinen rantapäivä trooppisella Karibialla.

*Ilmainen sisäänpääsy 

/upload/fi-perfect-day-at-cococay-cruise-skip-caribien.jpg

CocoCaylle risteilevät laivat

  • Symphony of the Seas
  • Harmony of the Seas
  • Allure of the Seas
  • Anthem of the Seas
  • Adventure of the Seas
  • Navigator of the Seas
  • Grandour of the Seas
  • Rhapsody of the Seas
  • Mariner of the Seas


Perfect Day CocoCay on osittain vielä rakennusvaiheessa. Kuvat ja tiedot saaresta sekä suunnitelmista ovat kuvitteellisia tässä vaiheessa projektia. Osa nähtävyyksistä ja kokemuksista sekä valmistumissuunnitelmat ovat kehitysvaiheessa ja voivat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla. Perfect Day CocoCay on virallinen tavaramerkki ja kuuluu Royal Caribbeanille.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.