arrow_drop_up

Risteile Karibian saarille

Unelmoitko risteilylomasta ja rentoutumisesta paratiisirannalla aurinkoisella Karibialla? Karibialla on useita toinen toistaan upeampia saaria joista valita, joten voi olla hieman haastavaa valita juuri oikea risteilyreitti sinulle ja perheellesi. Autamme sinua valitsemaan sinulle sopivimman kertomalla hieman kohteistamme Karibialla.

/upload/RCI_CocoCay_BalloonView_NY-PerfectDay.jpg

UUTUUS!  CocoCay, Bahamasaaret – Royal Caribbeanin oma seikkailusaari
Esittelemme Perfect Day -konseptin CocoCayn saarella, Bahamalla. Monipuolinen seikkailusaari, joka on täydellinen yhdistelmä "Thrilliä and Chilliä" - valmistuu kesäksi 2019. Saarelta löydät loputtoman tarjonnan uusia ja hauskoja aktiviteetteja sekä kokemuksia jokaiseen makuun. Useat näistä ovat aidon seikkailijan "Bucket Listalla".
Saapuessasi CocoCayn saarelle sinut vastaanottaa Karibian rytmit ja värikäs paikallinen taide - sekä odotus unohtumattomasta päivästä! Thrill Waterpark –vesipuistossa on muun muassa Pohjois-Amerikan korkein vesiliukumäki, Up up and Away -heliumpallo, joka nostaa sinut 138 metrin korkeuteen, 488 metriä pitkä zipline, vesikanuunoita, puistoja ja altaita ja lisää vesiliukumäkiä. Cococayn omassa vesipuistossa voit pitää niin hauskaa kuin vain jaksat!   
/upload/Labadee_Haiti_1-1.jpg

Labadee, Haiti  
Royal Caribbeanin oma lomaparatiisi! Voit vuokrata vesiskootterin, snorklata, lähteä kajakkiajelulle tai laskea hurjaa Ziplineä, joka liu’uttaa sinut vuoren huipulta aina rannalle saakka. Ei ole myöskään väärin ottaa rennosti yhdellä monista hiekkarannoista, rannat sijaitsevat laivan vieressä. Voit myös vuorkata ”rantakabanan” omaan käyttöösi. Lounasbuffé kuuluu hintaan Labadeella sekä mahdolliseen juomapakettiin kuuluvat juomat. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/SanJuan_PuertoRico_1.jpg

San Juan, Puerto Rico
Puerto Ricon löysi aikoinaan Christofer Columbus vuonna 1493. Virallisesti Puerto Rico on Yhdysvaltojen territoriaa, mutta Espanjan vaikutukset näkyvät vahvasti saarella. Puerto Ricolla on sademetsiä, hiekkarantoja, maailman pisin Zip Line, upeaa kulttuuria ja eläväinen pääkaupunki San Juan, joka on Royal Caribbeanin risteilykohde. Mitäs sanoisit kiertoajelusta Old San Juanin vanhaankaupunkiin ja The Bacardi Factorylle? Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/CharlotteAmalie_StThomas_1.jpg

Charlotte Amalie, St. Thomas
Tämä pieni saari – yksi Neitsytsaarista – on pohjoisin Neitsytsaarten kohteistamme. St. Thomas on aikoinaan ollut tanskalaisten hallintoaluetta. Saarella on paljon historiaa, vuorenhuippuja, valkoisia rantoja ja shoppailua joka kukkarolle. Hinnat ovat noin 60% edullisempia kuin Yhdysvalloissa! Laivamme pysähtyvät Charlotte Amalien kaupungissa, joka sijaitsee saaren eteläisellä puolella. Charlotte Amalie on Neitsytsaarten pääkaupunki. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Tortola_BritiskeJomfruoyene_3.jpg

Tortola, Neitsytsaaret
Tortola on suurin Britteinsaarten Neitsytsaarista. Upeita koralliriuttoja, kiehtovia luolia, majesteettisia kivimuodostelmia sekä rehevää ja hedelmällista luontoa. Ympäri saarta löytyy useita pienvenesatamia ja pieniä kyliä sekä gourmet-ravintoloita ja pieniä putiikkeja.

/upload/StCroix_DeAmerikanskeJomfruoyene_2.jpg

St. Croix, Neitsytsaaret
St. Croix on suurin Yhdysvaltojen Neitsytsaarista. Saaren itäinen osa on kiveä ja hiekkaa kun taas läntinen osa on rehevä sademetsää. St. Croixin kaupungissa on paljon arkkitehtuuria siirtomaa-ajoilta, jolloin saari oli Tanskan hallintoaluetta. Tämä näkyy etenkin Christianstadissa, joka oli aikoinaan Neitsytsaarten pääkaupunki. Risteilyajankohta: maalis-huhtikuu ja marras-joulukuu 2018 ja tammi-huhtikuu 2019.


/upload/Royal_Caribbean_StMaarten_new_1600x900px.jpg

Phillipsburg, St. Maarten
St. Maarten on kahden itsenäisen maan hallitsema, täydellisessä harmoniassa tietenkin - Karibian tapaan. Risteilylaivamme ankkuroituvat Alankomaiden puolelle pääkaupunkiin Philipsburgiin, joka on shoppailijan paratiisi! St. Maartenia kutsutaan "The Friendly Islandiksi”. Kohde on täydellinen vierailijoille, jotka toivovat rentouttavaa päivää auringossa ja rannalla. Saarella on myös maailmankuulu Maho Beach, josta on huikeat näkymät kun isot matkustajakoneet laskeutuvat rannan yli laskeutumisradalleen! Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/StJohns_Antigua_3.jpg

St. John´s, Antigua
St. John's on Antiguan eläväinen pääkaupunki – kapeita ja koukeroisia katuja, jotka johtavat kohti St. John's -katedraalia. Rannikkoalueella on iso valikoima baareja ja kahviloita. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Falmouth_Jamaica_1.jpg

Falmouth, Jamaika
Rento kohde, jossa on reggae-musiikkia, maailman kauneimpia rantoja ja upeita nähtävyyksiä. Tämä rehevä saari sopii koko perheelle! Saarella on paljon nähtävää, suosittelemme muun muassa sukellusta, Dunn´s River Falls -vesiputouksia ja tutustumista Bob Marleyn taloon. Risteilykohteemme Falmouth sijaitsee saaren luoteisosassa. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Honduras_1600x900px.jpg

Roatán, Honduras
Tämä saari on valtavien koralliriuttojen ympäröimä. Meri Roatánin ympärillä on yksi maailman parhaista paikoista snorklata ja sukeltaa. Nauti kauniista ja valkoisista hiekkarannoista ja tietenkin kristallinkirkkaasta merivedestä. Kuivalla maalla on ystävällinen ja rento tunnelma. Löydät ravintoloita, baareja ja nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi Butterfly Park. Hondurasilainen käsityö on oiva matkamuisto tai tuliainen kotiin vietäväksi. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_BelizeCity_1600x900px.jpg

Belize City, Belize
Energinen Karibian kohde, joka on tiheän ja trooppisen sademetsän ympäröimä. Suosittelemme opastettua viidakkokierrosta, pääset mahdollisesti myös näkemään mystisiä Mayatemppeleitä ja monumentteja. Rantakaupungissa voit kävellä hiekkarannoilla ja tutkia koralleja, luolia tai hiekkasärkkiä, jotka sijaitsevat hieman Belizen ulkopuolella. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2019 sekä marraskuu 2019 – huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_CostaMaya_1600x900px.jpg

Costa Maya, Meksiko
Costa Maya, maya-ajan virallinen kauppakaupunki, on tunnettu viidakoistaan, rannoistaan, laguuneistaan ja tietenkin raunioistaan. Tutustu vaikuttaviin historian jäännöksiin, osta käsitöitä tai kokeile snorklausta Meksikon rannikolla. Jos tarvitset vain aurinkoa ja upean hiekkarannan, Uvero Beach on nappivalinta. Rannalla on rantatuoleja, baari, ravintola, vesiurheilumahdollisuuksia ja paljon muuta. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Cozumel_1600x900px.jpg

Cozumel, Meksiko
Cozumel on pieni saari, joka sijaitsee Meksikon itärannikolla. Saari on tunnettu upeista sukellusvesistään ja koralleistaan. Vesi on uskomattoman kirkasta! Saarella on luonnollisesti myös oivat puitteet rantapäivään ja monenlaisiin seikkailuihin. Aikoinaan löytöretkeilijät etsivät saarelta kultaa, nykyään kultaa löytää muun muassa Cozumelin useista putiikeista San Miguelin kaupungissa – lisäksi San Miguelissa on lukuisia viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Grand_Cayman_1600x900px.jpg

Georgetown, Grand Cayman
Useimmat tulevat Caymansaarille nauttimaan vitivalkoisista hiekkarannoista, turkoosista merestä ja optimaalisista sukellus- ja snorklausmahdollisuuksista. Saarelta löytyy myös maailmankuulu Seven-Mile Beach! Stingray Cityssä voit päästä ihailemaan upeita rauskuja lähietäisyydeltä. Georgetownissa suosittelemme ottamaan kiertoajelun ja vierailemaan kilpikonnafarmilla, jossa kilpikonnia kasvatetaan. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Havana_Cuba_1600x900px.jpg

Havanna, Kuuba
Kuuban rytmit kuuluvat joka puolella ja viestivät Kuuban ainutlaatuisesta kulttuurista, jossa on vielä tänäkin päivänä aitoa 50-luvun tunnelmaa. Voisi melkein luulla, että aika on pysähtynyt paikalleen. Kuubaan myös risteilymatkustajat tarvitsevat viisumin. Royal Caribbean International järjestää viisumin laivalta (hinta 75 USD). Kuubaan päästäkseen on risteilymatkustajien osallistuttava retkelle, jonka on järjestänyt Empress of the Seas. Risteilyajankohta: huhtikuu 2018 - maaliskuu 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Key_West_1600x900px.jpg

Key West, Florida
Key West  on Yhdysvaltojen eteläisin kaupunki. Key West on kohteena hyvin Karibian tapainen, samanlaista rentoutta, tyyliä ja kasvistoa. Kulttuuri on hyvin monipuolinen ja boheemi, Key Westissä on myös iso LBGT- ja taideyhteisö. Turistit tykkäävät nauttia auringonlaskuista tunnetussa Sloppy Joe's -baarissa, jossa Ernest Hemingway oli kanta-asiakas ja sai baarista myös paljon inspiraatiota teoksiinsa. Ilmapiiri on utelias ja vapauttava, oikeastaan enemmän karibialainen kuin amerikkalainen. Key West sijaitsee ainoastaan 23,3 kilometriä Kuubasta pohjoiseen! Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2019, sekä kesäkuu, elokuu ja lokakuu 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Oranjestad_Aruba_1600x900px.jpg

Oranjestad, Aruba 
Aruba on paratiisi sellaiselle, joka hakee täydellistä päivää rannalla eikä ole erityisemmin kiinnostunut nähtävyyksistä. Arubalta löytyy useita hienoja korallirantoja, joista valita. Saari on vain 30 km pitkä ja 10 km leveä ja ilmapiiri Aruballa on hyvin kansainvälinen. Pastellinvärinen pääkaupunki Oranjestad on risteilykohteemme ja sieltä kannattaa ehdottomasti tehdä loman parhaat ostokset, merkkituotteita jokaiseen makuun – ja hintaan! Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Willemstad_Curacao_1600x900px.jpg

Willemstad, Curacao 
Curacaon kohteessa on yli 40 hiekkarantaa, joissa kirkkaat vedet ja runsaasti elämää myös vedenpinnan alla. Paikalliset ovat ystävällisiä ja ylpeitä kulttuuristaan, joka on sekoitus alankomaista, espanjalaista ja intialaista. Laivamme ankkuroituvat pääkaupungissa, Willemstadissa. Willemstad on tunnettu kauniista siirtomaa-ajan rakennuksistaan ja kelluvista markkinoista, joilla myydään Venezuelalaisia tuotteita. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Kralendijk_Bonaire_1600x900px.jpg

Kralendijk, Bonaire 
Bonaire on tunnetuin sukellus-ja snorklausmahdollisuuksistaan. Asukkaita on vain 16 000 ja he kutsuvat saarta usein ”playaksi” tai vain ”beachiksi”. Kralendijk on Bonairen pääkaupunki ja myös risteilysatamamme. Kralendijk on täynnä värikkäitä taloja, vaaleanpunaisia, oransseja ja limenvihreitä. Bonairelta löytyy myös flamingoja, vaaleanpunaisia rantoja, kukkuloita ja kasinoita. Risteilyajankohta: maaliskuu - huhtikuu ja lokakuu - joulukuu 2018 sekä tammikuu 2019 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Bridgetown_Barbados_1600x900px.jpg

Bridgetown, Barbados
Barbados on suhteellisen tasankoinen saari, jossa on iso valikoima tekemistä ja nähtävyyksiä. Rantoja, vesiurheilua, purjehdusta ja kalastusta. Bridgetownin asukkaat ovat ylpeitä siirtomaa-ajan brittiläisestä kulttuuriperinnöstään, iltapäivätee ja kriketti on arkipäivää. Kaupunki on energinen ja monipuolinen. Suosittelemme retkeä Harrison`s Cave -luolaan, joka on vaikuttava maanalainen tippukiviluola. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Roseau_Dominica_1600x900px_newest.jpg

Roseau, Dominica
Roseau on viehättävä satamakaupunki Dominicalla ja polku Karibian koskemattomimpiin saariin. Dominica on hyvin vihreä saari, jossa on useita kauniita vesiputouksia. Voit sukeltaa ”Champagne Beach -rannalla” ja uida papukaijakalojen kanssa kuplivissa vesissä. Roseaun kaupungissa on useita omalaatuisia kivitaloja ja puutaidetta viktoriaaniselta ajalta. Risteilyajankohta: marraskuu 2018 - huhtikuu 2019.

/upload/Royal_Caribbean_StGeorges_Grenada_1600x900px.jpg

St. Georges, Grenada
”Maustesaari” Grenada on yksi Karibian hienoimmista satamakaupungeista, trooppinen helmi paikallisilla mausteilla. Herkullisen muskottipähkinän, kanelin ja neilikan tuoksu on saarelle ominaista. Kohteessa on värikkäitä taloja, jotka ovat maalattu väreillä kuten guava pink, lime ja mango orange. Löydät viehättäviä siirtomaa-ajan rakennuksia, puukirkkoja sekä linnoituksen, joka ympäröi koko kaupunkia. St. Georgesissa on myös rantabaareja, kylpylä, sukellus- sekä surffipaikkoja. Kaupunki sijaitsee saaren lounaisosassa. Risteilyajankohta: maaliskuu – huhtikuu ja marraskuu - joulukuu 2018 sekä tammikuu - huhtikuu 2019.

/upload/Royal_Caribbean_Martinique_1600x900px_1.jpg

Fort de France, Martinique
Fort de France viettelee vierailijansa rehevillä kukkuloilla ja houkuttelevilla paikallisilla mauilla. Fort de France on Martiniquen pääkaupunki ja sijaitsee lahden päässä. Kapeita katuja ja takorautaparvekkeita – historian voi tuntea ilmassa. Martinique on täynnä aktiviteetteja. Saarella voi surffata, snorklata, sukeltaa, purjehtia ja kalastaa. Täydellinen keino rentoutumiseen on retki La Savaneen, joka on ihana helmi keskellä kaupunkia. Voit ostaa pientä välipalaa katukauppiailta ja vain istahtaa hetkeksi. Risteilyajankohta: maaliskuu - huhtikuu sekä joulukuu 2018.

/upload/Royal_Caribbean_Basseterre_StKitts_Nevis_1600x900px.jpg

Basseterre, St. Kitts & Nevis
Saaren nukkuvat tulivuoret ja karut kukkulat ovat vaeltajan itsestäänselvä valinta. Ja kuten Karibialla saattaa olettaa, saari tarjoaa myös turkoosinsinisiä sukellus- snorklaus- uinti - ja kalastusmahdollisuuksia. Pääkaupunki Basseterre on kuvankaunis valkoisine siirtomaataloineen, jotka ympäröivät kahdeksankulmaista Circus Plass -aukiota, joka on suunniteltu Picadilly Circuksen tapaan. Jos erilaiset maut kiinnostavat, on St. Kitts täydellinen kaupunki. Kulinaarisia kokemuksia on jokaiselle makupaletille, karibialaisia, kreolilaisia, intialaisia ja ranskalaisia makuja maisteltavaksi. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Castries_StLucia_1600x900px.jpg

Castries, St. Lucia
Mitä sanoisit ulkoilmakylpylästä maailman ainoan autokaistatulivuoren kyljessä? St. Lucia on mielenkiintoinen saari, jossa on vaikuttavat ja dramaattiset maisemat. Rehevää luontoa ja kukkuloita, tiheää sademetsää, hiekkarantoja ja kasoittain banaaniplantaaseja. St. Lucia on yksi Karibian kauneimmista saarista! Vain 30 minuutin päässä satamasta sijaitsee Marigot Bay, jossa kuvattiin Doctor Doolittle. Lahti on täynnä ravintoloita, baareja ja putiikkeja. Voit kävellä pitkin venesatamaa, tehdä ostoksia tai rentoutua suojaisalla rannalla. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.

/upload/Royal_Caribbean_Nassau_Bahamas_1600x900px.jpg

Nassau, Bahamasaaret 
Nassau on sekoitus kansainvälistä glamouria ja trooppista rauhallisuutta, vierailijoilla on mahdollisuus tehdä kaikkea tai ei mitään. Vieraile Atlantiksessa Paradise Islandilla. Atlantis on ylellinen resortti, jossa voit lähteä mukaan Aquaventure-ohjelmaan ja osallistua Discover Atlantis -kierrokselle. Voit nähdä jopa 50 000 eri lajia maailman suurimmassa ulkoilma-akvaariossa. Nassaussa suositellaan myös ehdottomasti kokeilemaan sukeltamista, koralliriuttojen lisäksi pääsee näkemään uponneita hylkyjä. Risteilyajankohta: tammikuu 2018 - huhtikuu 2020.


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.