arrow_drop_up

Risteily – lapsien suosikki

Onnistuneen perheloman edellytyksiä on monia ja tarjontaa on runsaasti ilman lapsia matkustaville. Luulitko, että risteily on vain aikuisille? 

Me Royal Caribbean Internationalilla pidämme huolen, että hauskuus ja unohtumattomat kokemukset kulkevat käsi kädessä jokaisella risteilyllämme. Pelejä, tapahtumia ja aktiviteetteja on aamusta iltaan saakka. Ansioituneen Adventure Ocean -ohjelmamme ansiosta lapset ja nuoret nauttivat risteilystä vähintään yhtä paljon kuin aikuiset.

/upload/RCI_LB_Liberty_splashaway_bay-1600x900.jpg

Hva er egentlig Adventure Ocean?

Adventure Ocean er en gratis barne- og ungdomsklubb som arrangerer kostnadsfrie aktiviteter for de i alderen fra 3 til 17 år. Du kan føle deg trygg på å forlate barna med de ansatte, for alle ansvarlige i Adventure Ocean har relevant utdanning eller erfaring tilknyttet barn og ungdom. Med andre ord er personalet godt kvalifisert til å ta seg av barna dine.

/upload/RCI_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Täydellinen lapsille - täydellinen aikuisille
Perheen kaikista pienimmille meillä on Aqua Babies ja Aqua Tots -vauvakerhot. Vanhempien tulee olla mukana kaikissa aktiviteeteissa. Haluatteko aikaa kahden kesken? Onnistuu. Tarjoamme nimittäin lapsenvahtipalveluita pientä lisämaksua vastaan. 

Koko perheen risteily
Risteilyloma perheen kanssa on ennen kaikkea monipuolinen ja hauska loma, mutta myös kätevää ja helppoa. Royal Caribbeanin risteilyn jälkeen perheloman merkitys ei ole enää entisensä. Hauskoja hetkiä ja ihania muistoja pitkäksi aikaa koko perheelle. 


/upload/RCI_OA_AdventureOcean_1600x900-2.jpg

Risteilemme turvallisesti

Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta risteilyn aikana. Ensimmäisien tuntien aikana kaikki matkustajat käydät yhdessä laivan henkilökunnan kanssa tärkeimmät turvallisuuskäytännöt läpi. Sillä tavoin kaikki matkustajat tietävät kuinka toimia mahdollisessa evakuointitilanteessa. Yksi tärkeimmistä osista prosessia ja henkilökunnan tehtävä on pitää huoli, että jokainen lapsi löytää vanhempansa kokoontumisasemalta.


Mikäli akuutti lääkehoito on tarpeen risteilyn aikana, laivalta löytyy päteviä ammattilaisia valmiina auttamaan. 


Käytönnön vinkkejä

Lapsille ja nuorille löytyy iso valikoima aktiviteetteja, mutta osassa laivan aktiviteeteista on esimerkiksi ikä- tai kokorajoitus. Tarkemmat tiedot ja mahdolliset rajoitukset löydätte risteilyn aikana jaettavasta päiväohjelmasta. 

Tärkeää muistaa! Turvallisuussyistä lasten tulee olla vähintään 6 kuukauden ikäisiä risteillääkseen. Kaikkien alle 18 vuotiaiden (21 vuotiaiden Pohjois-Amerikasta lähtevillä risteilyillä) omassa hytissä risteilevien tulee olla joko vierekkäisessä tai vastakkaisessa hytissä vanhemmistaan. 


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.