arrow_drop_up

Risteily – lasten suosikki

Onnistuneen perheloman edellytyksiä on monia ja tarjontaa on runsaasti lasten kanssa matkustaville. Luulitko, että risteily on vain aikuisille? 

Me Royal Caribbean Internationalilla pidämme huolen, että hauskuus ja unohtumattomat kokemukset kulkevat käsi kädessä jokaisella risteilyllämme. Pelejä, tapahtumia ja aktiviteetteja on aamusta iltaan saakka. Ansioituneen Adventure Ocean -ohjelmamme ansiosta lapset ja nuoret nauttivat risteilystä vähintään yhtä paljon kuin aikuiset.

/upload/RCI_LB_Liberty_splashaway_bay-1600x900.jpg

Mikä Adventure Ocean?
Adventure Ocean on maksuton 3-17 vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu aktiviteettiohjelma. Koko Adventure Oceanin henkilökunta on koulutettu, ja he ovat kokeneita kasvatuksen ammattilaisia. Toisin sanoen aikuiset voivat huoletta jättää lapsensa heidän pariin. Adventure Oceanin pätevä henkilökunta pitää huolen hauskuudesta ja ennen kaikkea lapsienne turvallisuudesta.

/upload/RCI_Oasis_Vitality_Spa_1600x900.jpg

Täydellinen lapsille - täydellinen aikuisille
Perheen kaikista pienimmille meillä on Aqua Babies ja Aqua Tots -vauvakerhot. Vanhempien tulee olla mukana kaikissa aktiviteeteissa. Haluatteko aikaa kahden kesken? Onnistuu. Tarjoamme nimittäin lapsenvahtipalveluita pientä lisämaksua vastaan. 

/upload/RCI_OA_AdventureOcean_1600x900-2.jpg

Koko perheen risteily
Risteilyloma perheen kanssa on ennen kaikkea monipuolinen ja hauska loma, mutta myös kätevää ja helppoa. Royal Caribbeanin risteilyn jälkeen perheloman merkitys ei ole enää entisensä. Hauskoja hetkiä ja ihania muistoja pitkäksi aikaa koko perheelle. 


Risteilemme turvallisesti

Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta risteilyn aikana. Ensimmäisien tuntien aikana kaikki matkustajat käydät yhdessä laivan henkilökunnan kanssa tärkeimmät turvallisuuskäytännöt läpi. Sillä tavoin kaikki matkustajat tietävät kuinka toimia mahdollisessa evakuointitilanteessa. Yksi tärkeimmistä osista prosessia ja henkilökunnan tehtävä on pitää huoli, että jokainen lapsi löytää vanhempansa kokoontumisasemalta.


Mikäli akuutti lääkehoito on tarpeen risteilyn aikana, laivalta löytyy päteviä ammattilaisia valmiina auttamaan. 


Käytönnön vinkkejä

Lapsille ja nuorille löytyy iso valikoima aktiviteetteja, mutta osassa laivan aktiviteeteista on esimerkiksi ikä- tai kokorajoitus. Tarkemmat tiedot ja mahdolliset rajoitukset löydätte risteilyn aikana jaettavasta päiväohjelmasta. 

Tärkeää muistaa! Turvallisuussyistä lasten tulee olla vähintään 6 kuukauden ikäisiä risteillääkseen. Kaikkien alle 18 vuotiaiden (21 vuotiaiden Pohjois-Amerikasta lähtevillä risteilyillä) omassa hytissä risteilevien tulee olla joko vierekkäisessä tai vastakkaisessa hytissä vanhemmistaan. 


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.