arrow_drop_up

Symphony of the Seas - Maailman suurin risteilylaiva

Koe upea Symphony of the Seas® ja sen tarjoamat aktiviteetit, ravintolat, baarit, viihde ja tietenkin risteilykohteet. Symphony of the Seas on kelluva kaupunki, josta jokainen löytää oman unelmalomansa. Yövyt paikasta toiseen liikkuvassa hotellissa, jossa yhdistyy aurinkoloma, kaupunkiloma ja rajattomasti erilaisia kokemuksia. Matkalaukkusi purat vain kerran! Laivalta löytyy tekemistä jokaiseen makuun, esimerkiksi vesiliukumäkiä, kiipeilyseinä, jäähalli, kuntoilukeskus, kylpylä ja paljon muuta.

/upload/Hairspray_1600x900px_preview.jpeg

Showt ja maailmanluokan viihde

Royal Caribbean Internationalin risteilyllä on uskomaton kattaus viihdetarjontaa. Laivan pääteatterissa pääset näkemään mm. palkitun Hairspray-musikaalin. AquaTeatterissa vesi kohtaa draaman kun olympiatason uimahyppääjät esittelevät taitojaan ja tekevät hurjia temppuja, jotka saavat yleisön pulssin varmasti nousemaan! Studio B -jäähallissa on glitteriä ja glamouria kun ammattilaisluistelijat maailmalta esittävät taidokkaita luisteluesityksiä. Nämä ovat esimerkkejä risteilyn aikana tarjottavasta viihteestä, tarjontaa on joka ilta eri puolilla laivaa - unohtumattomia elämyksiä jokaiselle!

/upload/RCI_AN_CSDec2015_Wonderland_Lamb_1600x900-2.jpg

Makujen maailma

Risteilyllä myös makuaisti saa uusia tuttavuuksia. Symphony of the Seasilta löytyy iso valikoima erilaisia ruokailupaikkoja ja ravintoloita. Hintaan kuuluvia ravintoloita ovat pääravintola, Boardwalk Doghouse, Sorrento's, Parke Café, Windjammer, Solarium Bistro, Vitality Café ja Café Promenade. Hintaan kuuluvien lisäksi laivalta löytyy myös useita erikoisravintoloita, joissa maksetaan ainoastaan kattausmaksu. Maksun jälkeen ruokalistalta voi valita mitä haluaa - rajoituksetta! Symphony of the Seasin erikoisravintoloita ovat Chops Grille, Italialainen Jamie´s Italian, sushibaari Izumi, mielikuvituksellinen ja luova Wonderland, gourmet-ravintola 150 Central Park, amerikkalainen hampurilaisbaari Johnny Rockets, sekä Coastal Kitchen, Hooked Seafood, El Loco Fresh (meksikolainen), Playmakers Sports Bar ja Vintages.

/upload/RCI_yoga_1600x900.jpg

Pidä itsestäsi huolta

Aamutreeni, jooga tai spinning-tunti on monille täydellinen tapa aloittaa päivä. Symphony of the Seasilla on laaja tarjonta urheilumahdollisuuksia. Miten olisi lenkki kannella upeilla maisemilla ja raikkaassa ilmassa? Juoksurata on kannella 5 ja pituudeltaan 670m. Kiipeilyseinät löytyvät laivan perältä ja ovat korkeudeltaan 12 metriä, huikeilla näkymillä tietenkin! Hierontaa, jalkahoitoja ja aromaterapiaa - ylellisessä kylpylässämme huollat hyvinvointiasi ja hemmottelet itseäsi - tai vaikka läheisiäsi! Hyvinvointi on tärkeässä roolissa ja Royal Caribbeanin risteilyllä itsestään ei ole kovin vaikea pitää huolta.

/upload/RCL_SY_Central_Park_1600x900px-1.jpg

Central Park
Keskeltä laivaa löytyy Central Park®, pienoiskokoinen New Yorkin upea keskuspuisto. Olemme luoneet kauniin puistoalueen keskelle merta. Luonnonläheinen tunnelma, rauhallisia kävelykatuja, terasseja, kauppoja, galleroita ja baareja. Puistossa voi mm. nauttia aamupalan ja kupin kahvia ulkoilmassa keskellä puistoa, merellä!

/upload/RCL_SY_LoftSuite_1600x900px_1.jpg

Valitse

Symphony of the Seasilla on 3 eli sviittitasoa; Star Class, Sky Class ja Sea Class. Sviitin valitseminen antaa vaativammallekin risteilymatkustajalle upean risteilykokemuksen. Petivaatteet ovat egyptiläistä puuvillaa, kylpyhuoneessa omat ylelliset tuotteet, esillä on tuoreita kukkia päivittäin ja paljon muuta. Star Class –sviiteissä hintaan kuuluu myös netti- ja juomapaketti sekä oma butler! 


/upload/RCL_SY_Ultimate_Abyss_1600x900px_1-3.jpg

Aktiviteetteja kaikille

Aktiivisimpien risteilijöiden kohokohtia ovat Perfect Storm -vesiliukumäet ja Ultimate Abyss -liukumäki, joka on laivan perällä. Ultimate Abyss on korkein liukumäki merellä! Se laskee 10 kantta alas - uskallatko kokeilla? Muita adrenaliinia kohottavia aktiviteetteja ovat mm. kiipeilysenä, FlowRider -surffisimulaattori ja Zip Line -vaijeriliuku. Splashaway Bay on hauska vesileikkipuisto lapsille, jossa on värikkäitä liukumäkiä, vesitykkejä ja suihkulähteitä. Sieltä löytyy myös valtava vesiämpäri - haluatko olla alla kun se kippaa?

Kohokohtia:

 • Central Park - ulkoilmapuisto, jossa on 10 600 kasvia, gallerioita, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia
 • Ultimate Abyss* - maailman korkein liukumäki merellä
 • Perfect Storm* – kolme hurjaa vesiliukumäkeä
 • Splashaway Bay* – lasten oma vesileikkipuisto
 • Zip Line*, 2 korkeaa kiipeilyseinää, jäähalli, 2 Flowrider -surffisimulaattoria, iso koripallokenttä, Laser Tag ja minigolf -rata*
 • Aqua Theater* – amfiteatteri ulkokannella, jossa on huikeita uimahyppy ja akrobatiaesityksiä*
 • Broadway-musikaali Hairspray
 • Uniikkeja ravintoloita, mm. Jamies ItalianJohnny Rockets, Wonderland sekä Hooked seafood
 • Starbucks, Ben & Jerry`s ja uutuus Sugar Beach
 • Bionic Bar – robottibaarimikko, joka tarjoilee virkistäviä drinkkejä!
 • VOOM - maailman nopein internet merellä. Streamaa, surffaa ja jaa!

  * kuuluu hintaan!


Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.