arrow_drop_up

Totuus pukukoodista

Iltapuku ja smokki trooppisessa ilmastossa eteläisillä leveyksillä? 

Olet ehkä kuvitellut, että risteilyllä tulee pukeutua parhaimpiinsa sopiaksensa joukkoon, Oscar-gaalan tyyliin. Tämä on tietenkin liioiteltu myytti. Sinun ei siis tarvitse tuhlata omaisuuksia uuteen vaatekertaan ennen risteilyä.

/upload/virtual_balcony_dress_code_800x450.jpg

Royal Caribbeanilla on useita pukukoodeja, valinta on lopulta sinun. Pukukoodit koskevat ennen kaikkea eri ravintoloita. Pukukoodilla tarkoitamme esimerkiksi hametta, siistejä housuja, pikkutakkia tai pitkää puseroa. Laivalla on useita hienostuneempia ravintoloita sekä rennompia vaihtoehtoja. Pukukoodia ei välttämättä tarvitse miettiä lainkaan risteilyn aikana. Sinä itse päätät.

/upload/RCI_Allure_Stateroom_1600x900.jpg

Pukeudu kuten haluat
Haluatko pukeutua parhaimpiisi? Et varmasti ole ainoa. Risteilylle otetaan usein mukaan muutamia kesämekkoja, siistejä housuja sekä paitoja ja puseroita. Myös smokin voi halutessaan pakata mukaan. Laivan pääravintolassa on viikon risteilyllä kaksi muodollista iltaa, jolloin pukeudutaan tavallista hienommin.

/upload/RCI_Allure_Solarium_Hispanic_1600x900-1.jpg

Kuin mikä tahansa loma
Kaikki ateriat voi halutessaan nauttia shortseissa ja t-paidassa sekä sandaaleissa. Ainoastaan päivällisellä valituissa ravintoloissa voi olla vaatimuksena hieman muodollisempi tai muodollinen pukeutuminen. Rennomman illallisen voi nauttia esimerkiksi seisovassa pöydässä tai esimerkiksi omassa hytissä pientä lisämaksua vastaan. 


Vinkki! Pakkaa pieneen kassiin kaikki mitä tulet tarvitsemaan risteilyn ensimmäisien tuntien aikana. Tuomme matkalaukkusi hyttisi eteen, siinä saattaa parhaimmillaan mennä muutama tunti. Suositteleme esimerkiksi pakkaamaan uimapuvun ja tärkeimmät lääkket käsimatkatavaroihin. Pyyhkeen saat allaskannelta, joten sitä ei tarvitse pakata mukaan.

     

Pakkaa siis kaikki mitä lomalla tarvitset, me hoidamme loput. Kutsumme sitä cruisekontrolliksi.

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.