Hakusi

Löydä risteilysi

Tilaa lahjakortti!

Anna täydellinen lahja jollekin, josta välität! Lahjakortti toimii yhtä hyvin joululahjana kuin syntymäpäivälahjana, kihlaijaislahjana tai häälahjana.

Täytä haluamasi arvo ja muita tietoja itsestäsi ja henkilöstä jolle haluat antaa lahjakortin. Lahjakortti voidaan hyödyntää varatessa risteilyn suoraan Royal Caribbeanilta, Celebrity Cruiselta, Azamara Club Cruiselta tai matkatoimistostasi.


Ehdot:
Alkuperäinen lahjakortti on esitettävä matkatoimistolle tai suoraan RCL Cruises LTD:lle. Suosittelemme kopioimaan lahjakortin ennen kuin lähetätte alkuperäisen lahjakortin joko matkatoimistoon tai alla olevaan osoitteeseen. Huomioi, että risteilyvarausta tehdessäsi sinulla on lahjakortti ja lahjakortin numero sekä mainita mihin varaukseen lahjakortti sovelletaan jos varauksia on useita. 
Lahjakorttiin tulee merkitä varausnumero ennen lähettämistä. Jos varaus tehdään suoraan internet-sivuillamme, tulee lahjakortti lähettää alla olevaan osoitteeseen. RCL Cruises LTD vähentää loppusummasta lahjakortin osoittaman summan kun alkuperäinen lahjakortti on saapunut. Uusi varausvahvistus lähetetään kun lahjakorttia on sovellettu varaukseen.

.
Lahjakortti tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen:
RCL Cruises Ltd., Box 114 Lilleaker, NO-0216 Oslo, Norway


Tämä näkyy lahjakortissa

Lahjakortin vastaanottaja:

Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Varausjärjestelmä ei tilaipäisesti ole toiminnassa, pahoittelemme häiriötä.

This is due to an update of our systems. The booking engine will be fully operational again on Sunday afternoon.