close

Tietosuojakäytäntö



RCL CRUISES LTD.

Tämä on tietosuojakäytäntömme – tervetuloa alukseen! Tässä kerrotaan, miten RCL Cruises Ltd käyttää henkilötietojasi – tällä tarkoitetaan tietoja, jotka henkilöivät sinut yksilönä – varmistaakseen, että saat parhaan mahdollisen risteilykokemuksen.  Selvitämme tässä, mitä tietoja keräämme sinusta, mitä teemme tiedoilla ja mitkä ovat oikeutesi.

Yksityisyyden suojasi on meille hyvin tärkeä, ja haluamme olla täydellisen avoimia siitä, miten käytämme henkilötietojasi.  Olemme keränneet joitakin tärkeimpiä asioita seuraavaan kappaleeseen.  Sinun tulee lukea alla oleva täydellinen tietosuojakäytäntömme syvällisempien tietojen saamiseksi tästä aiheesta.

    

1. Tärkeimmät kohdat

(a) Yksityisyytesi on tärkeä – Haluamme sinun ymmärtävän, miten käytämme henkilötietojasi, miten suojaamme ne ja mitkä oikeutesi ovat.

(b) Keräämme sinusta tietoja  – Kun rekisteröidyt verkkosivustoomme tai varaat meiltä risteilyn, keräämme yhteystietosi, joskus myös arkaluonteisia henkilötietoja, kuten terveyteen liittyviä tietoja, varauksesi yksityiskohtia ja tietoja siitä, miten matkustat kanssamme, matkustusprofiilisi ja markkinointiasetukset sekä tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme ja sähköpostejamme. Lue lisää Kohta 4 

(c) Lähetämme sinulle tietoja risteilyistämme käyttämällä tietojasi  – Lähetämme sinulle markkinointisähköposteja luvallasi.  Voit aina kieltäytyä viesteistä Lue lisää (6. Suoramarkkinointi)

(d) Tietojesi avulla voimme määrittää, mitkä palvelumme saattaisivat kiinnostaa sinua, ja näin voimme lähettää sähköposteja ja tarjouksia, joilla voi olla sinulle merkitystä – Teemme tämän luomalla profiilin aikaisemmista matkoistasi ja tavoistasi sekä kiinnostuksen kohteistasi.  Lue lisää (7. Profilointi ja yksilöllinen markkinointi)

(e) Tarvitsemme tietojasi parhaan mahdollisen risteilykokemuksen tuottamiseen sinulle – Kun varaat meiltä risteilyn, tarvitsemme henkilötietojasi hienon risteilyn toimitukseen.  Käsittelemme tietojasi myös asiakaspalvelua ja markkinointia varten sekä tarvittaessa lainsäädännön näin vaatiessa.  Lue lisää (5. (Miten käytämme henkilötietojasi ja kenelle jaamme niitä)

(f) Meidän on jaettava tietojasi yhteistyökumppaneillemme eri puolilla maailmaa palvelujen toimittamiseksi sinulle – Royal Caribbean on globaali yritys, ja jaamme henkilötietosi muille ryhmämme yrityksille ja palveluntuottajille, kuten yrityksille Yhdysvalloissa, missä tietosi ovat tallennettuina. Valitsemme palveluntuottajat huolellisesti ja varmistamme, että ne suojaavat henkilötietosi, asettamalla suojauksia.   Lue lisää  (9. Henkilötietojen kansainväliset siirrot)

(g) Voit koko ajan hallita tietojasi – Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi tai pyytää meitä korjaamaan tai poistamaan niitä joissakin olosuhteissa.  Voit myös vastustaa sitä, miten käytämme tietojasi, tai kieltäytyä yksilöllisestä markkinoinnista.   Lue lisää (12. Oikeutesi)

  

2. Sisältö

Kuka vastaa henkilötiedoistasi?
Mitä henkilötietoja keräämme tai vastaanotamme?
Miten käytämme henkilötietojasi ja kenen kanssa jaamme niitä
Suoramarkkinointi
Profilointi ja yksilöllinen markkinointi
Evästeet ja muut jäljitystekniikat
Henkilötietojen kansainväliset siirrot
Henkilötietojesi käytön oikeusperuste ja oikeutetut edut
Tietojen säilyttäminen
Oikeutesi
Yhteystiedot ja valitukset

   

3. Kuka vastaa henkilötiedoistasi?

3.1 Kun sanomme Royal Caribbean tai ”me” tässä tietosuojakäytännössä, tarkoitamme RCL Cruises Ltd, RCL Cruises Ltd, Suomen sivuliike, Jaakonkatu 3 B, 00100 Helsinki, Finland , RCL Cruises Ltd:n, Building 3, The Heights, Brooklands, Weybridge, Surrey KT13 0NY, United Kingdom, sivuliikettä. Katso muita yhteydenottotapoja. Olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.  Euroopan tietosuojalain mukaan tämä tarkoittaa, että me määritämme miten ja mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi.  Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme myös Royal Caribbean Internationaliin – emoyhtiöömme, Royal Caribbean Cruises Ltd., of 1050 Caribbean Way, Miami, FL 33132-2096.

    

4. Mitä henkilötietoja keräämme tai vastaanotamme?




Henkilötietojen luokat Milloin/miten saamme niitä
Henkilö-, yhteys-, tunnus- ja maksutiedot - Koko nimesi ja yhteystietosi (etunimi, toinen nimi, sukunimi, kutsumanimi, liite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite, kotimaa), ikä, syntymäaika, sukupuoli, passin tiedot ja maksuvälineen tiedot Annat joitakin näistä tiedoista, jos kirjaudut vastaanottamaan sähköpostiviestejämme, liityt asiakasuskollisuusohjelmaamme tai varaat risteilyn tältä verkkosivustolta.Saatat antaa näitä tietoja meille myös, jos soitat johonkin puhelinpalvelukeskukseemme.Paikoissa, joissa varaat matkan matkatoimiston tai jonkun yhteistyökumppanimme kautta, voimme saada näitä tietoja kyseiseltä edustajalta.
Arkaluonteiset henkilötiedot – Voimme kerätä tietoja, jotka liittyvät terveyteesi tai sairauksiin, kuten mahdollisista saavutettavuusvaatimuksista, allergioista tai muista terveyteen liittyvistä pyynnöistä. Voimme kerätä myös tietoja ruokailuvalinnoistasi, jotka saattavat kertoa allergioista tai muista ruokavaliovaatimuksista tai mahdollisesti osoittaa uskontosi tai uskomuksiasi. Annat joitakin näistä tiedoista, jos kerrot sairauksistasi, kun varaat meiltä risteilyn ja/tai pyydät vieraan sisäänpääsyä tai muita saavutettavuuspalveluita. Saatat antaa näitä tietoja meille myös, jos soitat johonkin puhelinpalvelukeskukseemme. Paikoissa, joissa varaat matkan matkatoimiston tai jonkun yhteistyökumppanimme kautta, voimme saada näitä tietoja kyseiseltä edustajalta.
Asiakasuskollisuustilin tiedot – asiakasuskollisuustilin yksilöllinen tunnus, pistesaldo, tilitapahtumat ja asiakasuskollisuustaso Luomme nämä tiedot sinua varten, kun liityt johonkin asiakasuskollisuusohjelmistamme, ja päivitämme niitä, kun saat lisää varauksia ja muita toimintoja asiakasuskollisuustiliisi.
Varaustiedot - Tietoja aikaisemmista ja tulevista meille tekemistäsi varauksista (mukaan lukien varaustunnus, risteilyn tyyppi, risteilyn päivämäärä, varauksesi matkustajat, kohde, kesto, maksettu hinta ja varauksen päivämäärä) Keräämme nämä tiedot kirjauksistamme, kun varaat meiltä risteilyn
Tietoja matkustustavoistasi ja mieltymyksistäsi – Matkojesi kohteet, loman pituus, loman tyyppi, mukaan lukien tieto siitä, matkustatko perheen-jäsenten kanssa (esim. perheen lomat), taipumuk-sesi varata tietyntyyppisiä lomia tai kohteita tai tai tehdä uusia varauksia tietyssä aikataulussa ja markkinointisegmentit, joihin lisäämme sinut

Kokoamme nämä tiedot varauskirjauksistasi ja profiloiduista ja yksilöllisistä markkinointitoiminnoistamme – katso alla  "Profilointi ja yksilöllinen markkinointi"

Markkinoinnin ja viestintätavan valintasi – Haluatko meiltä markkinointiviestintää ja miten haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä Pidämme kirjaa markkinointivalinnoistasi, kun kerrot meille niistä, kuten valinnoista [valintojen keskuksessa]
Verkkosivustomme käyttöön liittyviä teknisiä tietoja – Tietoja selaimesta, laitteesta ja internetyhteydestä, jota käytät kun selaat verkkosivustoamme, teknisiä tietoja, kuten IP-osoitteesi, selaimesi tyyppi ja versio, aikavyöhykeasetus, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmä ja -ympäristö.  Esimerkiksi verkkosivustomme voi kertoa, käytätkö matkapuhelinta vai pöytätietokonetta. Laitteesi antaa tämän tiedon, kun selaat verkkosivustoamme (olet sitten kirjautunut tiliisi tai hyväksynyt evästeet tai et)
Evästeet - Verkkosivustomme tallentaa laitteeseesi pieniä tekstitiedostoja, jotka tunnistavat käyttämäsi selaimen.  Katso lisätietoja alla olevasta kohdasta  Evästeet ja muut jäljitystekniikat Kun käyt verkkosivustollamme ja käytät palve-luitamme, tämä tarkoittaa, että meidän on tunnis-tettava sinut, esim. missä varaat risteilyn, missä kirjaudut tiliisi, missä haluat meidän tunnistavan sinut jonkin asiakasuskollisuusohjelmamme jäseneksi ja missä meidän on muistettava valin-tasi.  Evästeet voidaan asettaa myös, kun avaat sähköpostejasi.
Tiedot vuorovaikutuksestasi verkkosivustomme kanssa – Yllä mainittujen teknisten tietojen lisäksi keräämme tietoja käynneistäsi verkkosivustoillamme, kuten täydelliset verkko-osoitteet, joita käytät, napsautusten polku, sivustollamme ollessasi ja sieltä poistuessasi (mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika ja tieto siitä, käytitkö hakukonetta); tuotteet, joita katselit tai hait; sivujen vasteajat, latausvirheet, tietyllä sivulla vierailun pituus, sivun vuorovaikutuksen tiedot (kuten vieritys, napsautukset ja osoitukset hiirellä) ja menetelmät, joita käytetään poistumiseen sivulta ja mahdollinen puhelinnumero, jota käytettiin soittamiseen asiakaspalvelunumeroomme Kun selaat verkkosivustoamme
Tiedot vuorovaikutuksestasi sähköpostiemme kanssa – Käytämme sähköposteihin upotettuja elementtejä (esim. kuvia ja kuvien tyhjennyksiä), joiden avulla tiedämme, oletko avannut tai lukenut sähköpostin.  Jos seuraat sähköpostien linkkejä, voimme myös asettaa evästeitä järjestelmääsi, jos olet ottanut evästeet käyttöön.  Tämä tieto kertoo meille myös taipumuksestasi sitoutua sähköposteihimme. Kun avaat ja käytät sähköpostiviestiä, jonka olemme sinulle lähettäneet (ellet ole kieltäytynyt niistä).  Kokoamme nämä tiedot siitä, miten käytät sähköpostejamme, profiloiduista ja yksilöllisistä markkinointitoiminnoistamme – katso alla  "Profilointi ja yksilölinen markkinointi"
Tiedot liittyen laivalla oleviin kasinoihin – Royal Caribbean International seuraa pelien ja rahankäytön tietoja laivalla olevissa kasinoissa, jos käytät niitä.  Royal Caribbean International käyttää joskus näitä tietoja tunnistamaan runsaasti pelaavia kuluttajia, jotka saattavat olla kiinnostuneita kasinopelaamisesta. Jos käytät kasinoita laivalla risteilyn aikana, Royal Caribbean International kerää näitä tietoja, kun pelaat, mukaan lukien silloin, kun käytät SeaPass-korttia pelatessasi.

   

5. Miten käytämme henkilötietojasi ja kenelle jaamme niitä

5.1Tässä osiossa selvitetään, miten käytämme yllä lueteltuja henkilötietojasi ja kenen kanssa jaamme niitä.

5.2 Käytämme henkilötietojasi seuraavasti:

(a) Varauksesi hallinta ja niiden palveluiden toimittaminen, joita pyydät risteilyä ennen, sen aikana ja sen jälkeen

Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme toimittaa palveluitamme sinulle, kun varaat risteilyn.Jos matkustat kanssamme, tarvitsemme esimerkiksi henkilötietojasi varausvahvistuksen lähettämiseen, varauksen muutosten hallintaan, laskun lähettämiseen ja maksujen käsittelyyn, kirjaamaan sinut sisään alukseen satamassa ja seuraamiseesi, kun olet aluksessa, etujen toimittamiseen asiakasuskollisuusohjelmissamme, lisätuotteiden ja -palveluiden toimittamiseen aluksella (esimerkiksi kun varaat retkiä rannalla oltaessa ja kaupoissamme, ravintoloissamme ja kasinoissa)

(b) Verkkosivustomme tekeminen helppokäyttöiseksi ja risteilyn suunnittelukokemuksen parantaminen

Henkilötiedot, joita keräämme verkkosivustoamme käyttäessäsi, auttavat meitä varmistamaan, että verkkosivustomme toimii hyvin (esimerkiksi jotta tiedämme, että tiliimme kirjautuja olet todella sinä.)Parannamme koko ajan sivustomme suunnittelua ja sisältöä parantaaksemme risteilyn suunnittelukokemusta, ja tiedot siitä, miten käytät sivustoamme, auttavat meitä näissä pyrkimyksissä.Nämä tiedot auttavat meitä myös ymmärtämään kiinnostusta verkkosivustomme eri osia sekä verkossa myymiämme tuotteita ja palveluita kohtaan.Teemme risteilyn varausprosessista vaivattomamman käyttämällä tietojasi.Sivusto voi esimerkiksi muistaa, mitä olet hakenut, joten voit jatkaa kohdasta, jossa poistuit sivustolta.

(c) Asiakassuhteesi hallinta kuluttajana ja yksilöllisen palvelun toimittaminen

Kun kirjaudut verkkosivustomme kautta tai teet varauksen, luomme sinulle kuluttajaprofiilin järjestelmäämme. Tämä on digitaalinen profiili, joka yhdistää hallinnassamme olevat henkilötiedot ja tunnistaa sinut eri Royal Caribbean International -ryhmän yrityksissä.Kuluttajaprofiilisi avulla voimme toimittaa yksilöllisen kokemuksen, kun haet risteilyjä, varaat ja matkustat kanssamme tai otat meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Teemme sinulle lähettämämme markkinointiviestinnän myös yksilöllisemmäksi kuluttajaprofiilisi avulla. Pyydämme myös joskus palautettasi palveluistamme henkilötietojesi avulla.

(d) Markkinointi- ja myynninedistämistarkoitukset

Käytämme yhteystietojasi markkinointiin ja myynninedistämiseen, kuten lähettämällä sinulle tietoja tuotteistaja palveluista, joita Royal Caribbean International tarjoaa. Teemme lähettämästämme markkinointiviestinnästä sinulle paremmin sopivaa yksilöllistämällä sitä ja mittaamme sitoutumistasi markkinointikampanjoihimme käyttämällä henkilötietojasi.  Se nedan Suoramarkkinointi ja Profiliointi ja yksilöllinen markkinointi lisätietoja, kuten miten päivität valintasi ja kieltäydyt.

Royal Caribbean International käyttää henkilötietoja lisämarkkinointi- ja myynninedistämistoimintoihin, jotka liittyvät aluksella olevien kasinoiden käyttöön, jäljittämällä vieraan pelaamista seuraavista syistä: (i) asiakasuskollisuusohjelmiin liittyvien etujen toimittaminen; (ii) pelaajien arviointi; (iii) kasinoon liittyvien suoramarkkinointiviestien lähettäminen; (iv) hyvitysten myöntäminen ryhmille, jotka pelaavat kasinossa ja (v) paremman ymmärryksen hankkiminen siitä, miten pelaajat käyttävät aluksella olevia kasinoita

(e) Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Meihin kohdistuu joskus tiettyjä lakisääteisiä vaatimuksia kerätä, säilyttää ja paljastaa henkilötietojasi, esimerkiksi tulliviranomaisille tai satamaviranomaisille, jotta aluksen sallitaan telakoitua, tai jos joudumme tekemään yhteistyötä poliisin kanssa, kuten rikostutkimuksiin liittyen.

5.3 Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavien vastaanottajien kanssa yllä olevan luettelon tarkoituksissa:

(a) Royal Caribbean International -ryhmän yritykset

Royal Caribbean on globaali yritys, ja meidän on jaettava henkilötietojasi muiden ryhmämme yritysten kanssa yllä mainituista syistä, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman laajan valikoiman kohteita ja käyttää aluksiamme eri puolilla maailmaa.Jaamme tietosi emoyhtiömme, Royal Caribbean Cruises Ltd:n , Miami, Florida, kanssa, joka tekee liiketoimintaa nimellä Royal Caribbean International, sekä muiden Royal Caribbean International -ryhmän jäsenten kanssa.

(b) Matkatoimistot ja kansainväliset yhteistyökumppanimme

Kun varaat matkan matkatoimiston kautta tai joltakin paikallisista yhteistyökumppaneistamme, meidän on ehkä lähetettävä varauksesi tietoja kyseiselle edustajalle.

(c) Toimittajamme ja palveluntuottajamme

Käytämme tuotteita ja palveluita kolmannen osapuolen toimittajilta liiketoimintamme hoitamiseen.Käytämme esimerkiksi Sabre- ja Amadeus-matkavarausjärjestelmäämme toimittaaksemme käytettä-vyystietoja ja tilataksemme lentoja, joita voit tarvita risteilyn yhteydessä.Valitsemme toimittajamme huolellisesti ja varmistamme asettamalla suojauksia, että ne suojaavat henkilötietosi.

(d) Maksujärjestelmätoimittajamme

Meidän on jaettava henkilötietosi kolmannen osapuolen toimittajien kanssa luotto- ja pankkikorttimaksujen käsittelyä varten.

(e)Satamat, tullit ja muut viranomaiset, lainvalvonta ja oikeusistuimet sekä oikeudenkäyntiosapuolet

Meidän on ehkä jaettava henkilötietojasi tarvittaessa niiden maiden lakien mukaan, joissa toimimme.Paikalliset satamat ja tulliviranomaiset vaativat matkustajatietoja käsitelläkseen aluksemme tiedot satamissa, joissa käymme.Lainvalvontaviranomaiset saattavat myös vaatia pääsyä henkilötietoihin, kuten rikostutkimusten yhteydessä, tai oikeusistuin saattaa vaatia meitä paljastamaan henkilötietoja tai niitä vaaditaan oikeustoimien yhteydessä.

(f) Sosiaalisen median alustat

Saatamme jakaa henkilötietosi – kuten nimesi, sähköpostiosoitteen, osoitteen ja syntymäajan – kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustojen kanssa, kuten Facebookin, jotta kyseiset alustat voivat esittää kohdennettuja mainoksia sinulle.Jos et halua meidän tekevän tätä, sinulla on oikeus kieltäytyä.

5.4 Tietojen jakamiseen Royal Caribbean Internationalin ja yllä lueteltujen muiden vastaanottajien kanssa liittyy henkilötietojesi lähettäminen Euroopan talousalueen ulkopuolelle, mukaan lukien Yhdysvaltoihin.  Katso alla olevasta kohdasta Kansainväliset siirrot lisätietoja siitä, miten suojaamme tietojasi, kun lähetämme niitä ulkomaille.

    

6. Suoramarkkinointi

6.1 Lähettämämme markkinointiviestintä - Voimme ottaa sinuun yhteyttä a aika ajoin markkinointitarkoituksissa, kuten kertoa lisää palveluistamme, jakaa uutisia tai kertoa tarjouksista.  Hallitset aina vastaanottamiasi sähköposteja, ja voit aina päivittää valintasi tai kieltäytyä viesteistä milloin tahansa [valintojen keskuksessa], seuraamalla linkkejä sähköposteissa tai. Vaikka kieltäydyt markkinointiviesteistä, meidän on silti otettava yhteyttä koskien varaustasi.

6.2 Markkinointiviestintä Royal Caribbean Internationalilta – Muut Royal Caribbean -yritykset hallitsevat joitakin palveluita ja toimintoja, joita aluksilla tarjotaan.  Royal Caribbean International saattaa ottaa sinuun yhteyttä koskien näitä palveluita ja toimintoja – kuten aluksen kasinoihin liittyviä tietoja ja tarjouksia – jos olet valinnut markkinointiviestinnän vastaanoton Royal Caribbean Internationalilta.  Voit myös kieltäytyä milloin tahansa käyttämällä samoja yllä mainittuja valintoja.

    

7. Profilointi ja yksilöllinen markkinointi

7.1 Profiloinnin yleiskuvaus: Mielestämme on tärkeää ymmärtää lomatyyppejä, joista asiakkaamme ovat kiinnostuneita, jotta voimme tehdä markkinoinnistamme asiakkaalle sopivaa ja kohdennettua.  Tämän tekemiseksi luomme sinulle profiilin henkilötietojesi avulla. Profiilin avulla voimme määrittää, mikä markkinointisegmenttimme sopii sinulle parhaiten.

7.2 Henkilötiedot, joita käytämme: Henkilötiedoista, joita meillä on sinusta (katso täydellinen luettelo yllä), mallimme pystyy ottamaan huomioon iän, sukupuolen, perheen ja matkailun koostumuksen, postinumeron, miten olet käyttänyt verkkosivustoamme ja markkinointisähköpostejamme ja tilaushistoriasi (mukaan lukien kohteesi, alukset, joilla olet matkustanut, ja valitsemasi majoituksen).  Emme aina käytä kaikkia tietokategorioita, jos meillä ei ole sinusta tietoja tai kyseisillä tiedoilla ei ole merkitystä markkinointitoiminnoille.

7.3 Miten luomme profiilin ja mitä opimme siitä:

(a) Tilastollinen analyysi - Käytämme yllä mainittuja tietoja syötteenä yrityskohtaiseen tilastolliseen malliin, jonka tulokset voivat kertoa meille aikaisemmista tai todennäköisistä tulevista varauksista, esimerkiksi:

(i) tekemiesi risteilyjemme varausten arvo tai todennäköinen arvo;

(ii) onko todennäköistä, että teet uuden varauksen seuraavan 12 kuukauden kuluessa edellisestä risteilystäsi ja kohteet, joita sinulla on taipumusta varata, ja

(iii) missä laajuudessa sitoudut markkinointisähköposteihimme.

(b) Markkinointisegmentit – Yritämme sovittaa jokaisen kuluttajan johonkin ennalta määritettyyn segmenttiin, minkä avulla voimme laajasti räätälöidä markkinointiviestimme oikealle yleisölle.  Määritämme segmentit käyttämällä laajaa demografista dataa emmekä käytä henkilötietojasi tähän tarkoitukseen.  Olet segmentissä satojen muiden kuluttajien kanssa, joten tämä prosessi ei ole yleensä hyvin yksilöllistetty.

7.4 Tässä on esimerkki:  Oletetaan, että olet juuri rekisteröitynyt verkko-sivustoomme (annat meille yhteystietosi) etkä ole koskaan varannut meiltä risteilyä. Muutaman seuraavan päivän aikana haet risteilyjä, jotka ovat yleensä perheiden suosiossa (annat meille verkkosivuston käyttötietoja).  Saatamme tämän tiedon perusteella lisätä sinut johonkin perhesegmenteistä, jotta saat meiltä sinua kiinnostavia sähköposteja.

7.5 Mitä tämä tarkoittaa sinulle: Markkinointikampanjoiden räätälöinti profiilisi tai segmentin mukaan tarkoittaa, että saat meiltä todennäköisesti enemmän sellaista viestintää, jolla on sinulle merkitystä.  Se on hyvä meille, koska mielestämme on todennäköisempää, että varaat loman, joka vastaa vaatimuksiasi.  Toivomme, että tämä on hyvä myös sinulle, koska tämän avulla löydät lomia, joista olet kiinnostunut. Saatamme lähettää sinulle myös erikoistarjouksia syntymäpäivänäsi.

7.6 Kohdennettu mainonta kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustoilla: Saatamme jakaa henkilötietosi – kuten nimesi, sähköpostiosoitteen, osoitteen ja syntymäajan – kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustojen kanssa, kuten Facebookin, jotta kyseiset alustat voivat esittää kohdennettuja mainoksia sinulle. Voit pyytää meiltä, ettemme jaa henkilötietojasi näiden alustojen kanssa, mutta sinun on otettava yhteys alustaan, jos haluat tietää, miten kyseinen alusta käyttää henkilötietojasi, koska tämä ei ole meidän hallinnassamme.

7.7 Voit kieltäytyä:  Hallitset aina tietojasi.  Voit päivittää markkinointivalintasi tai kieltäytyä yksilöllisestä markkinoinnista milloin tahansa käyttämällä [valintojen keskusta].

    

8. Evästeet ja muut jäljitystekniikat

8.1 Kun selaat sivustoamme, keräämme tietoja verkkosivuillamme evästetietojen ja muita tekniikoiden avulla moniin eri tarkoituksiin, kuten verkkosivuston suunnittelun ja sisällön parantamiseen ja yksilöllisemmän kokemuksen tuottamiseen. Useimmat selaimet tarjoavat mahdollisuuden asetukseen, jonka avulla voit kytkeä pois kaikki evästeet tai saada varoituksen aina, kun evästepyyntö vastaanotetaan. Jos kytket evästeet pois (tai kieltäydyt hyväksymästä evästepyyntöä), et ehkä pääse joihinkin verkkosivustojemme toimintoihin tai joihinkin palveluihin, kuten risteilyn ostoon tai sinua ei tunnisteta automaattisesti asiakasuskollisuusohjelman jäseneksi.  Emme saata myöskään pystyä muistamaan valintojasi, kuten verkkosivustomme markkinointimateriaaleihin liittyviä valintoja, ilman evästeiden käyttöä. Katso lisätietoja evästekäytännöstä Evästetiedot-sivulta.

    

9. Henkilötietojen kansainväliset siirrot

9.1 Royal Caribbean on globaali yritys ja meidän on jaettava henkilötietojasi ryhmämme muiden yritysten kanssa tässä tietosuojakäytännössä selitettyihin tarkoituksiin.  Tämä tarkoittaa, että siirrämme henkilötietosi Ison-Britannian ja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Esimerkiksi Royal Caribbean International Yhdysvalloissa toimittaa ja huolehtii palvelimista, joita käytämme liiketoimintaamme ja joihin henkilötietosi on tallennettu.

9.2 Joskus henkilötietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolelle on välttämätöntä sopimuksellisista syistä (esim. risteilyn toimittamiseksi).

9.3 Käytämme usein Euroopan tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita (tunnetaan myös mallilausekkeina) suojataksemme henkilötietosi, jotka siirretään ETA:n ulkopuolelle.

    

10. Henkilötietojesi käytön oikeusperuste ja oikeutetut edut

10.1 Oikeusperusteet – Käsittelemme henkilötietojasi vain siinä laajuudessa, että vähintään yksi seuraavasta pätee:

(a) olet suostunut henkilötietojesi käsittelyyn tiettyyn tarkoitukseen – käsittelemme arkaluonteisia henkilötietojasi ja lähetämme sinulle suoramarkkinointiviestintää sinun meille antamasi suostumuksen perusteella;

(b) käsittely on välttämätöntä meille, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinulle (esim. risteilyn toimittaminen) tai meidän on tehtävä pyynnöstäsi toimia, ennen kuin sopimus tulee voimaan;

(c) meidän on käsiteltävä henkilötietojasi täyttääksemme lakisääteisen velvoitteemme;

(d) meidän on käsiteltävä henkilötietojasi suojataksemme sinun elintärkeää etuasi (tai toisen henkilön), esimerkiksi terveyteen liittyvässä hätätilanteessa;

(e) henkilötietojen käsittely on välttämätöntä oikeutettujen etujemme tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen vuoksi.

10.2 Oikeutetut edut - Meillä on useita oikeutettuja etuja henkilötietojesi käyttämiseksi ja jakamiseksi, kuten:

(a) tuotteittemme ja palvelujemme parantaminen;

(b) sen ymmärtäminen, miten asiakkaat käyttävät matkojamme;

(c) markkinointi- ja myynninedistämistoiminnot;

(d) uusien tapojen määrittäminen ja liiketoimintamme kehittäminen ja kasvattaminen sekä

(e) henkilökuntamme ja vieraiden suojauksen ja turvallisuuden varmistaminen.

     

11. Tietojen säilyttäminen

11.1 Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin välttämätöntä: (i) tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin; (ii) tuotteiden ja palveluiden toimittaminen sinulle; (iii) lakisääteisten velvoitteidemme noudattaminen (esim. vero- tai kirjanpitosääntöjen noudattaminen tai oikeustoimien yhteydessä); tai (iv) normaalien liiketoiminnan tietojen säilyttämiskäytäntöjen noudattaminen.

   

12. Oikeutesi

12.1 https://www.royalcaribbean.fi/#!/kaytannon--tietoa/yritys/ota-yhteytta muuttaa, rajoittaa tai poistaa henkilötietoja, joita meillä on sinusta, voit ottaa meihin yhteyttä. Voit myös päivittää suoramarkkinointi-valintasi tai kieltäytyä profiloinnista tai yksilöllisestä markkinoinnista käyttämällä [valintojen keskusta].

12.2 Sinulla on seuraavat oikeudet liittyen henkilötietoihisi ja voit, joissakin olosuhteissa, pyytää meitä:

(a) antamaan sinulle pääsyn henkilötietoihisi, joita meillä on sinusta;

(b) korjaamaan henkilötietojasi;

(c) poistamaan henkilötietojasi;

(d) rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä;

(e) vastustamaan sitä, että käsittelemme henkilötietojasi;

(f) vastustamaan erityisesti sitä, että käytämme henkilötietojasi profilointiin suoramarkkinointitarkoituksissa; tai

(g) toimittamaan sinulle kopion henkilötiedoistasi helposti käytettävässä muodossa.

12.3 Jos olet erityisesti antanut meille suostumuksen henkilötietojesi käyttöön, sinulla on oikeus peruuttaa kyseinen suostumus milloin tahansa.  https://www.royalcaribbean.fi/#!/kaytannon--tietoa/yritys/ota-yhteytta

   

13. Yhteystiedot ja valitukset

13.1 Sinulla on oikeus tehdä valitus löydät täältä lomakkeen: https://www.royalcaribbean.fi/#!/kaytannon--tietoa/yritys/ota-yhteytta 











Phones (<768px) xs Tablets (≥768px) sm Desktops (≥992px) md Desktops (≥1200px) lg

Teknisestä viasta johtuen yhden henkilön hyttien hinnat ovat virheelliset risteilyvarauksissa. Mahdollisen varauksen yhteydessä saat varausvahvistuksen, josta voit tarkistaa oikean hinnan. Pahoittelemme tätä ja korjaamme vian mahdollisimman pian. Sillä välin voit ottaa yhteyttä varausosastoomme, josta voit tarkistaa oikean hinnan: 020 386 386. Varausosastomme on avoinna maanantaista perjantaihin klo. 09.00-17.00.